Schneider Electric Romania, MassMutual Romania, KRUK Romania, dm drogerie markt și JYSK Romania sunt cele mai apreciate companii de către angajați, potrivit „Top Angajatori Undelucram.ro 2023”, clasament anual bazat pe evaluările a mii de angajați, care transmit în mod anonim feedback-ul lor pe platformă.

Schneider Electric Romania, furnizor de soluții integrate de management al energiei și automatizării, conduce anul acesta clasamentul general al angajatorilor. Top 10 general este completat de companii din industrii diverse, precum IT, retail non-alimentar, producție de bunuri de larg consum, restaurante și cafenele cu servire rapidă.

Acest loc 1 în Top Angajatori Undelucram.ro ne onorează, dar ne și responsabilizează în dorința noastră de a continua să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor.

Cristina Mancaș, HR VP SEE, Schneider Electric

MassMutual Romania, partenerul tehnologic al MassMutual, una dintre cele mai importante companii de asigurări din SUA, s-a clasat pe locul 2 în topul celor mai apreciate companii și pe locul 1 în sectorul IT&C. Compania este prezentă în România încă din 2020 prin două centre de servicii IT globale și s-a clasat anul trecut pe primul loc în clasamentul general. KRUK România, firmă specializată în managementul creanțelor, urcă o poziție în clasamentul general 2023 față de anul trecut.

În topul general predomină în continuare companii din industria IT&C, însă spre deosebire de alți ani, există o diversitate mai mare de industrii din care fac parte primele 10 companii clasate, precum retail non-alimentar și producție de bunuri de larg consum.

„Industria IT&C rămâne în continuare bine reprezentată în topul general al celor mai apreciați angajatori, cu un număr semnificativ de companii în clasament. Totuși, anul acesta observăm o structură mult mai variată a primelor 10 poziții în top, cu companii dintr-o diversitate de industrii, ceea ce ne arată că tot mai mulți angajatori, din toate domeniile de activitate, au conștientizat importanța brandului de angajator și a dezvoltării unei culturi organizaționale care contribuie la satisfacția și loialitatea angajaților, precum și la atragerea de noi talente. Asistăm, în opinia mea, la o evoluție pozitivă a pieței muncii, în care tot mai mulți angajatori fac eforturi reale de a inova și de a îmbunătăți aria de beneficii și de a oferi angajaților un mediu de lucru plăcut și sănătos”, a declarat Costin Tudor, fondator și CEO Undelucram.ro.

Poziția în clasamentul general este stabilită în funcție de nota generală acordată pe baza evaluărilor angajaților (70%) și de nota pentru alte cinci criterii (fiecare cu un procent de 6%) considerate importante de către angajați: oportunități de avansare; pachet salarial; timp la birou vs. timp liber; management; proceduri și valori.

Topul general al angajatorilor destinat companiilor mari (cu peste 250 de angajați) este completat de topurile pe industrii - IT&C, Consultanță, Bănci, Sănătate și Farma, Telecomunicații, BPO și Servicii, Retail non-alimentar, Retail alimentar, Producție de bunuri de larg consum, Producție industrială. Anul acesta au fost introduse două noi categorii: Inginerie și Restaurante și cafenele cu servire rapidă.

De asemenea, începând din 2022 platforma Undelucram.ro publică și topul IMM-urilor (companii cu mai puțin de 250 de angajați), care s-a extins anul acesta de la 30 la 50 de companii. Pe primele 5 locuri clasate în ediția 2023 regăsim Wolfpack Digital, mReady, TopTech, MHC Romania și Cargo Track Solutions SRL.

“O altă tendință pozitivă care merită subliniată este faptul că tot mai multe companii mici și mijlocii au o preocupare reală pentru starea de bine, motivarea și loializarea angajaților, lucru care se reflectă în evaluările pozitive ale angajaților și care a determinat extinderea topului IMM-urilor de la 30 de companii anul trecut la 50 în ediția din acest an”, a adăugat Costin Tudor, fondator și CEO Undelucram.ro.

Topul general integral, dar și topurile pe industrii vor fi disponibile în luna februarie 2024 în Catalogul Top 100 cei mai buni Angajatori pentru care să lucrezi în 2024 publicat de Undelucram.ro. De asemenea, tot în luna februarie cele mai importante tendințe în piața muncii vor fi dezbătute în cadrul conferinței Top Angajatori Undelucram.ro.

Top Angajatori Undelucram.ro 2023 - Top general:

  1. Schneider Electric Romania
  2. MassMutual Romania
  3. KRUK Romania
  4. dm drogerie markt
  5. JYSK Romania
  6. Philip Morris Romania
  7. MHP - A Porsche Company
  8. Starbucks Romania
  9. Iron Mountain Romania
  10. JTI Romania

Topul celor mai apreciate bănci

  1. BCR
  2. OTP Bank Romania
  3. ING Bank Romania
  4. Raiffeisen Bank
  5. BRD - Groupe Societe Generale

Topul celor mai apreciate companii din BPO și servicii

  1. Iron Mountain Romania
  2. Accenture Romania
  3. Societe Generale Global Solution Centre
  4. Veo Worldwide Services
  5. TELUS International

Topul celor mai apreciate companii de consultanță

  1. BearingPoint Romania
  2. Mazars
  3. KPMG Romania
  4. Deloitte Romania
  5. EY Romania

Topul celor mai apreciate companii din inginerie

  1. Bosch Romania
  2. Bertrandt
  3. Alstom Romania
  4. Garrett Advancing Motion
  5. Segula Technologies Romania

Topul celor mai apreciate companii din retail non-alimentar

  1. dm drogerie markt
  2. JYSK Romania
  3. LENSA
  4. Dedeman
  5. Decathlon Romania

Topul celor mai apreciate companii din retail alimentar

  1. Lidl Romania
  2. Carrefour Romania
  3. Kaufland Romania
  4. PENNY
  5. Mega Image

Topul celor mai apreciate restaurante și cafenele cu servire rapidă

  1. Starbucks Romania
  2. McDonald`s Romania
  3. KFC Romania
  4. Taco Bell
  5. Pizza Hut

Topul celor mai apreciate companii din companii din producție de bunuri de larg consum

  1. Philip Morris Romania
  2. JTI Romania
  3. Procter & Gamble
  4. British American Tobacco Romania
  5. Coca-Cola HBC Romania

Topul celor mai apreciate companii din companii din producție industrială

  1. Preh Romania
  2. FORVIA HELLA
  3. Continental Romania
  4. TenarisSilcotub
  5. Michelin Romania

Topul celor mai apreciate companii din companii din Telecomunicații

  1. Nokia
  2. Ericsson Romania
  3. Orange Romania
  4. Vodafone Romania
  5. RCS&RDS

Topul celor mai apreciate companii din companii din sănătate și farmacii

  1. Fildas Catena Grup
  2. Regina Maria
  3. A&D Pharma - Dr. Max Group
  4. Medlife
  5. Help Net Farma

Topul celor mai apreciate companii din companii din IT&C

  1. MassMutual Romania
  2. MHP - A Porsche Company
  3. NXP Semiconductors Romania
  4. Cegeka Romania
  5. ING Hubs Romania

Top IMM-uri

  1. Wolfpack Digital
  2. mReady
  3. TopTech
  4. MHC Romania
  5. Cargo Track Solutions SRL

Topul a fost realizat în perioada 16 noiembrie 2022 – 15 octombrie 2023 de platforma Undelucram.ro, comunitate online a angajaților din România și una dintre cele mai importante din zona Europei Centrale și de Est.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri