Portofoliul Impact, evaluat la 82,4 milioane euro

DTZ Echinox Consulting a evaluat portofoliul imobiliar al companiei Impact din Bucuresti la suma de 82,4 milioane euro. Firma a analizat 13 proprietati, unele aflate in executie.

Valoarea de piata a imobilelor s-ar ridica la 536,5 milioane euro, daca toate imobilele ar fi terminate. Opt din proprietatile evaluate sunt amplasate in municipiile Bucuresti, Constanta, Ploiesti si Oradea, in timp ce alte cinci sunt proprietati comerciale, industriale si rezidentiale.

Valoarea de piata a celor 13 active din portofoliul companiei, calculata considerand ca toate proprietatile in constructie au fost finalizate pana la data la care s-a realizat evaluarea, este de 536,5 milioane euro.

Aceasta evaluare a fost realizata in vederea stabilirii NAV (Net Asset Value) pentru societatea Impact, NAV-ul fiind considerat un instrument de evaluare a investitiilor in imobiliar larg raspandit si foarte important pentru investitori. Pentru acest an, compania estimeaza un profit de 44,7 milioane de lei si venituri de 201,7 milioane de lei. Anul trecut compania a avut un profit in scadere cu 43%, ajungand la 10,71 milioane de lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Cirque du Soleil depune actele pentru insolvență și concediază 3.500 de angajați
Setari Cookie-uri