Inaugurat in urma unei investitii de 300.000 euro si desfasurat pe o suprafata de circa 350 mp, showroom-ul Bernhardt Interiors pune la dispozitia clientilor mobilier din lemn masiv pentru living, dining si dormitor, precum si tablouri ce poarta celebra semnatura John Richardt. Celor care au nevoie de consiliere in alegerea pieselor potrivite le stau la dispozitie designeri experimentati, gata oricand sa ofere cele mai oportune sfaturi si sugestii

Povestea Bernhardt Interiors a inceput in 1889 si continua cu succes si in zilele noastre. Este o afacere americana de familie, sinonima cu mobilierul bine facut, care dureaza o viata. Bernhardt se numara printre cele mai mari companii de productie de mobilier din America si este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de mobilier.

Diana Sucu, Bernhardt Interiors, Ethan Allen

“In urma cu patru ani am lansat in Romania brandul de mobila de lux Ethan Allen, care s-a dovedit un succes, dupa cum o arata cifrele. Doi ani mai tarziu am adus Caracole, un alt brand american foarte apreciat. Acum, in completarea acestora, a venit randul sa inaugurez Bernhardt Interiors, o imbinare intre stilul clasic ce defineste mobilierul Ethan Allen si cel modern al brandului Caracole. Este, daca vreti, un melanj intre designul italian si confortul american. Nu am dorit un brand made in Italy, deoarece confortul american nu are egal, in opinia mea. Mobilierul Bernhardt Interiors este unul cu traditie, transmis din generatie in generatie, ceea ce ii atesta si mai mult valoare”, declara Diana Sucu.

Aflata la prestigiosul targ de mobilier High Point din America, Diana Sucu a descoperit cu mare incantare brandul Bernhardt, pe care l-a considerat o oportunitate pentru piata din Romania. “Daca mobilierul Ethan Allen se adapteaza foarte bine caselor spatioase, cel ce poarta marca Bernhardt Interiors isi gaseste locul si intr-un apartament mai mic, la fel de bine cum se preteaza si in loft-uri sau casele noi, moderne”, declara Diana Sucu.