Preturile practicate de Petrom la pompa vor fi majorate, incepand de astazi, cu trei - noua bani pe litru, pentru toate tipurile de carburanti comercializati, informeaza un comunicat al companiei, citat de Mediafax. Cea mai mare majorare va fi efectuata la motorina Super Euro Diesel, al carei pret va fi majorast cu aporape 3% fata de cel din prezent. Acest tip de carburant va costa 3,28 lei/litru, cu noua bani mai mult decat in prezent. In acelasi timp, pretul motorinei Euro Diesel va creste la 3,17 lei/litru, cu sase bani mai mult decat in prezent.Toate sortimentele de benzina se scumpesc cu opt bani pe litru. Astfel, noul pret pentru benzina ECO Premium va fi de 3,5 lei/litru, iar benzina Premium fara plumb va costa 3,47 lei/litru, iar sortimentul Top Premium 99+ va fi comercializat cu 3,81 de lei/litru. Pretul unui litru de Autogas (GPL) va creste cu trei bani, pana la 1,76 lei/litru. Reamintim ca benzinariile din reteaua Petrom practica preturi diferite, in functie de conditiile locale de piata si mediul concurential.

Majorarea preturilor la carburanti era previzibila avand in vedere cotatiile barilului de titei pe pietele internationale, de circa 67 de dolari SUA pe baril. Tonul scumpirilor carburantilor este dat de Petrom sau Rompetrol.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri