Pizza Hut Delivery a investit 150.000 euro intr-o noua locatie pe piata bucuresteana, in cadrul centrului comercial Sun Plaza, care va fi deschis pe 25 februarie.
PHD Sun Plaza este cea de-a cincea locatie din Capitala, dupa cele din Auchan Titan, Obor, Vitan si bulevardul Ion Mihalache.

Noua unitate Pizza Hut Delivery va avea 25 de angajati.

Prima locatie PHD din Romania a fost deschisa in decembrie 2007, in zona Vitan, urmata la 10 luni de o a doua, PHD Obor.

In primul semestru din 2009, Pizza Hut a raportat afaceri de 4,5 milioane euro, in usor declin fata de aceeasi perioada a lui 2008.

Compania care detine franciza Pizza Hut pentru Romania, American Restaurant System, opereaza in prezent 13 restaurante Pizza Hut, dintre care sase in Bucuresti, doua in Constanta, doua in Cluj si cate o locatie in Timisoara, Iasi si Bacau.Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri F