Retailerul german Rewe va deschide la inceputul lunii urmatoare un nou magazin Penny Market in Deva, unitatea fiind cea de-a 106-a din cadrul lantului.

Noul magazin are o suprafata de 1.200 de metri patrati, din care 850 de metri patrati reprezinta spatiu de vanzare, unitatea dispunand de o parcare cu 94 de locuri. Penny Market din Deva va fi deservit de un personal de 15 angajati.

Oferta magazinului cuprinde atat produse alimentare, cat si nealimentare - articole de casa, textile, electrocasnice, papetarie, articole de joaca si de sezon.

Grupul german, care mai opereaza pe plan local lanturile de magazine Billa si Selgros, doreste ca anul acesta sa deschida alte 11 noi magazine. Alaturi de cele 100 de magazine Penny Market, Rewe detine pe piata locala si sase magazine Penny Market XXL.

"Rewe Romania a creat pana la momentul actual aproximativ 2.300 de locuri de munca la sediul central, in centrul logistic si in cele cele 105 magazine deschise pana acum", se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de companie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si