Mihai Ivascu a inceput proiectul Moneymailme in 2015 cu o investitie initiala de 150.000 de dolari. In momentul de fata, compania este evaluata la aproximativ 30 de milioane de euro, dupa ce a atras aproape 2,5 milioane de euro in investitii, de la investitori privati, pe care i-a alocat in mare parte in activitatea de dezvoltare de produs, marketing, lansarea produsului pe diferite piete si cresterea de comunitati.

“Obiectivul cu Moneymailme a fost sa creez o noua normalitate de consum pentru generatiile Y si Z. Suntem obisnuiti sa trimitem mesaje, imagini si clipuri video constant. De ce sa nu putem trimite si bani la fel de usor, oriunde in lume? Am vrut sa dezvolt un produs care sa raspunda unei necesitati tot mai urgente a oamenilor - trimiterea si primirea de bani – si sa creez un software pentru smartphone care functioneaza pe baza unor portofele electronice”, a declarat Mihai Ivascu, fondator si CEO al Moneymailme.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont