MFP organizeaza, de Pasti, doua extrageri in cadrul Loteriei bonurilor fiscale

Ministerul Finantelor Publice (MFP) organizeaza, de Pasti, doua extrageri in cadrul Loteriei bonurilor fiscale. Ambele extrageri, una exceptionala, la care participa bonurile fiscale emise in perioada 23 ianuarie – 31 martie 2017, si cea ordinara, pentru bonurile emise in martie, vor avea loc duminica, 16 aprilie, incepand cu ora 16.00.

Fondul de premiere este de cate un milion de lei pentru fiecare extragere, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii pentru fiecare din cele doua extrageri.

Selectia castigatorilor va fi realizata, ca de obicei, in doua etape, prima care consta in extragerea bilelor care vor determina ziua si luna emiterii, precum si valoarea bonului castigator pentru extragerea ocazionala si a bilelor care vor determina ziua emiterii si valoarea bonului castigator, pentru cea lunara.

Daca numarul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizata o a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri castigatoare.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), copia actului de identitate si o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.

Citeste si:
Loteria bonurilor fiscale: Extragere speciala in ziua de Paste
Duminica vor avea loc doua...

Sursa foto: Aleph Studio / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Extragerea bonurilor fiscale castigatoare va avea loc duminica