ANAF a anuntat ca de la data de 1 iunie Spatiul Privat Virtual va fi disponibil atat pentru persoane fizice, direct sau prin imputernicit, cat si persoanelor juridice sau entitatilor fara personalitate juridica prin reprezentant legal, prin reprezentant sau prin imputernicit.

Spatiul Privat Virtual va fi disponibil si pentru persoanele juridice, conform informatiilor publicate de catre ANAF pe pagina acestora de Facebook.



Conform informatiilor publicate de catre ANAF, persoanele juridice sau alte entitati fara personalitate se pot identifica in Spatiul Virtual Privat astfel:

a) cu certificatul calificat al persoanei juridice sau al entitatii fara personalitate juridica;
b) cu certificatul calificat detinut de persoana fizica reprezentant legal al persoanei juridice sau al entitatii fara personalitate juridica;
c) cu certificatul calificat detinut de reprezentantul desemnat al persoanei juridice sau al entitatii fara personalitate juridica;
d) cu certificatul calificat detinut de imputernicitul persoanei juridice sau al entitatii fara personalitate juridica.

Serviciile de comunicare electronica, respectiv, Comunicarea prin “Spatiul privat virtual” si Comunicarea prin serviciul “Buletinul informativ” sunt gratuite si disponibile 24 de ore din 24.

Reprezentantii ANAF au mentionat ca "pentru o lansare a serviciului pentru persoanele juridice in conditii optime precizam ca in perioada 29 mai 2017 ora 9:00 - 30 mai 2017 ora 12:00 Spatiul Privat Virtual se va afla in proces de mentenanta."

Prin serviciul "Spatiul privat virtual" [SPV] puteti sa va informati asupra obligatiilor fiscale pe care le aveti neplatite, puteti descarca decizii de impunere incepand cu anul 2013.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri