Clienții Orange Money pot obține 100% online cardul de credit, prin intermediul aplicației mobile fiind derulați toți pașii, precum verificarea datelor, aprobarea liniei de credit și semnarea documentelor.

După obținerea aprobării digitale, cardul de credit virtual se emite instant în aplicație astfel încât să poată fi folosit imediat de către clienți pentru cumpărături online sau plăți cu ceasul ori cu telefonul.

Cardul de credit, lansat în ianuarie 2021, oferă tuturor utilizatorilor avantaje exclusive pentru plățile la Orange (cashback, rate fără dobândă sau puncte Thank You), dar și pachete cu beneficii extra la alegerea clienților, pentru plata cumpărăturilor sau când pleacă în călătorii.

Toate beneficiile și opțiunile sunt administrate direct din aplicația Orange Money, imediat după emiterea cardului de credit. Cardul poate fi trimis prin curier, pe întreg teritoriul României, la un cost de 10 lei.

Ce pași trebuie să urmezi pentru a obține 100% online un card de credit Orange Money

Pentru a obține digital un card de credit Orange Money, clienții care dețin un număr de telefon mobil în rețeaua Orange vor trebui să facă o serie de pași care încep cu solicitarea cardului direct din aplicație, disponibilă atât pentru utilizatorii Android cât și pentru cei cu iOS.

Pentru verificarea datelor se intră într-o conferință video de aproximativ 3 minute cu un agent, în care i se va solicita prezentarea buletinului, cât și realizarea unei fotografii portret (selfie).

Pentru analiza profilului financiar se vor semna digital acordurile de interogare a datelor în bazele ANAF și ale Biroului de Credit și vor primi rapid răspuns la solicitare.

Apoi clienții Orange Money aleg valoarea creditului în limita aprobată, iar contractul pentru emiterea și utilizarea cardului de credit se semnează electronic calificat.

La finalul procesului, cardul de credit virtual este emis instant în aplicația Orange Money și poate fi utilizat imediat pentru plăți online, plăți mobile cu telefonul sau ceasul prin Apple Pay, Google Pay, Orange Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay.

Cardul de credit Orange Money va putea fi, în continuare, solicitat și în orice magazine Orange.

Totodată, începând cu această săptămână, clienții au la îndemână Orange Money Digital, un canal de comunicare prin care vor putea să adreseze solicitări sau întrebări despre serviciile și produsele Orange Money. Este un serviciu de tip chat, care poate fi accesat direct din meniul aplicației, secțiunea Contact/Scrie-ne.

Prin Orange Money, clienții care au un număr de telefon mobil în rețeaua Orange pot gestiona mai multe tipuri de produse și servicii financiare, precum deschiderea unui cont IBAN în lei și emiterea unui card de debit sau card de credit 100% online, direct din aplicație. Se pot face transferuri naționale, printr-un număr de mobil sau IBAN, fără comision, dar și transferuri internaționale în 16 valute, fără comision.

Tot prin aplicație se pot emite, carduri de debit Visa Classic și Platinum cu utilizare națională și internațională pentru plăți contactless, cu telefonul sau cu ceasul, prin Apple Pay, Google Pay, Orange Pay, Garmin Pay sau Fitbit Pay.

Este posibilă totodată și alimentarea contului prin transfer bancar sau top-up din orice card bancar, cât și plata facturilor la peste 70 de furnizori și încărcarea cartelelor Orange.

Detalii despre cardul de credit Orange Money AICI.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri