Salt Bank, prima bancă românească 100% digitală, văzută ca un competitor direct pentru Revolut, vrea să angajeze în jur de 100 de persoane în 2024. Gabriela Nistor, CEO Salt Bank, a vorbit despre posturile pe care banca digitală angajează anul acesta.

Instituția financiară românească 100% digitală Salt Bank a fost lansată oficial pe 4 aprilie. Ea a apărut după ce Banca Transilvania a cumpărat Idea Bank și a trecut instituția financiară printr-un proces important de reconfigurare. Idea::Bank este cea de-a treia bancă cumpărată de Banca Transilvania, după Volksbank și Bancpost. După preluarea Idea::Bank, Banca Transilvania a mai preluat și OTP Bank România.

„Avem în jur de 200 de oameni în echipă în acest moment. Planul este să ajungem la 300 până la finalul anului. Este posibil să depășim acest număr pentru că numărul de clienți a crescut mai rapid decât ne așteptam”, a precizat Gabriel Nistor.

Această menționează că majoritatea posturilor vacante sunt pe zona de tehnologie și suport clienți. În ceea ce privește zona operațională, posturi sunt în mare acoperite, iar noi angajări ar putea avea loc odată cu creșterea portofoliului de produse. Dacă ne uităm pe anunțurile postate deja pe LinkedIn de către Salt Bank, observăm că banca românească 100% digitală vrea să angajeze:

  • Financial Crime Specialist
  • Customer Service Representative
  • Marketing Automation Specialist
  • DevOps Engineer
  • Solutions Architect

Revenind la planurile de creștere a numărului de utilizatori, o primă strategie pe care Salt Bank a mizat este aceea de a le oferi primilor clienți înrolați statutul de fondator. Despre cât vor valora punctele primite de cei care sunt fondatori și cum vor putea fi obținuți banii, wall-street.ro a scris AICI.

Sursa foto: Wall-street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri