Sucursala din Calarasi poate fi gasita pe strada Bucuresti, nr. 167, iar locatia din Slatina, pe Str. Primaverii, nr. 7.
Banca are in prezent 39 de locatii operationale in Bucuresti si in tara.

Cele doua locatii nou deschise ale ProCredit Bank ofera clientilor sai atat servicii bancare, incepand de la conturi curente, depozite la termen, depozite pentru pensionari, planuri si conturi de economii, carduri de debit VISA si Maestro, cat si o gama variata de produse de finantare ce se adreseaza afacerilor foarte mici, intreprinderilor mici si mijlocii si producatorilor agricoli.

Toate produsele de creditare din oferta ProCredit Bank au fost create pentru a acoperi categorii diverse de nevoi de finantare ale clientilor. Astfel, ProCredit Bank pune la dispozitia clientilor credite pentru investitii, linii de credit pentru capital de lucru, credite pentru capital de lucru si pentru nevoi multiple pe termen scurt si mediu, descoperiri de cont pentru acoperirea nevoilor de lichiditati, scrisori de garantie bancara si acreditive.

"Cele doua noi sucursale deschise fac parte din strategia de extindere a retelei de locatii a ProCredit Bank pentru anul 2008. Am venit in Slatina si in Calarasi pentru a sustine micii producatori agricoli, afacerile foarte mici si pentru a fi mai aproape de clientii nostri. Vom continua sa ne extindem in orasele unde exista un potential de afaceri ridicat si intentionam ca, pana la sfarsitul anului, sa mai deschidem inca cel putin doua sucursale", a declarat directorul general adjunct al ProCredit Bank, Asmus Rotnes.