Compania de asigurari Euroins a subscris 82 de asigurari importiva gripei oricine in numai 34 de ore de la lansarea produsului, dupa cum a anuntat compania.
„In numai 34 de ore de la lansarea in piata a acestui produs, suntem bucurosi sa va anuntam, ca am subscris 82 de polite de acest fel. Ne asteptam ca in perioada imediat urmatoare, numarul persoanelor care incheie “Asigurarea impotriva virusului A/H1N1”, sa creasca”, se mentioneaza in comunicatul companiei.

Pe baza statisticilor ingrijoratoare ale specilistilor in domeniul sanatatii, de inmultire a cazurilor de infectare si imbolnavire, romanii au constientizat importanta acestui produs de asigurare.

Prima de asigurare este de 30 euro pe an si o limita de despagubire de 5.000 euro.

Citeste aici mai multe despre asigurarea importiva gripei porcine.

“Asigurarea impotriva virusului A/H1N1”, este un supliment la polita de baza “Asigurarea de accidente a persoanelor”, care pentru o suma asigurata de 5.000 euro, are stabilita prima de asigurare la 17,5 euro pe an, si se calculeaza impreuna cu suplimentul “Asigurarea impotriva virusului A/H1N1”, astfel ca, pentru o polita completa, clientul va plati 47,5 euro pe an, potrivit aceluiasi comunicat.

Totodata, exista posibilitatea ca polita sa se poata incheia si in maxim patru rate egale, pe perioada unui an, iar entru plata integrala a politei, asiguratorul mai ofera clientilor si o reducere de pana la 10% din pretul total a politei.Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri