Signal Iduna, societate specializata in asigurarile de sanatate, l-a numit recent in functia de presedinte pe Leslie Jones Breer, potrivit unui anunt al companiei.
Pana la numirea in noua functie, Leslie Jones Breer (foto) a asigurat interimatul dupa demisia Sinzienei Maioreanu. Totodata, Tiberiu Maier si Rainer Schonberg vor detine functia de vice-presedinte.

Noul presedinte are o experienta in domeniul asigurarilor de peste 20 de ani de activitate in cadrul grupului Signal Iduna. El a fost prezent in Romania inca din 2007 si a condus proiectul de organizare pe plan local a companiei de asigurari.

Actualul vice-presedinte, Tiberiu Maier, este de nationalitate romana si are o experienta in domeniul asigurarilor. Din 2007 s-a alaturat companiei, iar ultima functie ocupata in structura companiei a fost cea de manager dezvoltare de produse.

Rainer Schonberg, cel de-al doilea vice-presedinte, are un background cadrul grupului Signal Iduna, fiind membru in consiliul director Signal Iduna din Polonia si Ungaria, conducand in acelasi timp departamentul international al grupului.

Obiectivele noii echipe de management vizeaza continuarea investitiilor pe piata de asigurari din Romania.

In Romania, Signal Iduna are 70 de angajati si 92 de colaboratori.

Grupul Signal Iduna are, in Germania, peste 13.000 de angajati serviseaza peste 13 milioane de clienti (echivalentul unei jumatati din populatia Romaniei) dintre care peste 2 milioane numai in segmentul asigurarilor de sanatate.

In anul 2009 grupul Signal Iduna a incasat prime de asigurare in valoare de 5.2 milioane de euro incluzand si primele Deutscher Ring Krankenversicherung.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri F