Romanian International Bank (RIB) acorda, incepand de marti, credite prin programul Prima Casa 2, avand disponibil un plafon de 1,1 milioane euro.
"RIB sprijina tinerii in achizitionarea unei locuinte prin intermediul acestui program guvernamental, avand comisioanele de analiza dosar, de acordare, de administrare sau de rambursare anticipata de 0%. Rata dobanzii pentru creditele in euro este EURIBOR la 3 luni plus o marja de 4,00% pe an, iar pentru cele in lei ROBOR la 3 luni plus o marja de 2,50% pe an", se arata in comunicatul emis de banca.

La demararea programului Prima Casa, in iulie 2009, statul a fixat un plafon de garantii de 1 miliard euro, din care circa 60% a fost folosit in prima faza, derulata pana in 15 februarie. Intre timp, guvernul a adus unele modificari programului, pentru a stimula constructia de locuinte noi, fixand pentru acest an un plafon de garantii de 700 milioane euro.

Romanian International Bank este o banca universala care activeaza pe piata din Romania din anul 1998 si opereaza in prezent prin 34 de unitati bancare, din care 15 in Bucuresti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri