Citibank a realizat o cercetare de piata conform careia a rezultat ca posesorii de carduri de credit sau potentialii clienti sunt atrasi de campaniile prin care li se restituie o parte din banii cheltuiti cu cardul de credit.

Citi Value Card restituie clientilor 5% din banii cheltuiti la cumparaturile zilnice precum alimente, combustibil, imbracaminte si incaltaminte, mese la restaurant sau bilete la cinema, in primele 90 de zile de la emiterea cardului. Dupa aceasta perioada, clientii vor primi 2% la cumparaturile din categoriile mentionate, neconditionat de o suma minima cheltuita sau de numarul de tranzactii efectuate, suma maxima pe care o poate primi inapoi lunar clientul fiind de 300 de lei (brut).

Detinatorii de card mai beneficiaza si de reduceri suplimentare de pana la 20% la toate produsele si serviciile achizitionate de la 100 de firme in peste 700 de locatii de pe intreg teritoriul tarii, incluse in reteaua CitiPartner, dar si de oportunitatea de a vizita gratuit cele mai importante 17 muzee din Romania, impreuna cu doi prieteni sau membri ai familiei.

Citeste si:

Garantia extinsa cu un an pentru produsele electronice achizitionate cu Citi Value Card este o alta caracteristica a acestui produs.

Linia de credit acordata de Citibank este de pana la trei salarii lunare, iar venitul net minim acceptat de banca este de 1.000 de lei. Dobanda perceputa de banca dupa expirarea perioadei de gratie este de circa 25%.