Florentina Totth, presedinte Schneider Electric Romania si Republica Moldova, a fost promovata in functia de segment and strategic clients vice president pentru operatiunile din Europa. In locul ei, la conducerea subsidiarei din Romania, a fost numit Marius Persinaru, fost vicepresedinte pentru operatiunile din statele emergente ale Xerox.

In noua sa pozitie, Florentina Totth va avea ca principala misiune sa contribuie la cresterea profitabila a afacerilor Schneider Electric in Europa prin gestionarea clientilor strategici ai companiei, dezvoltand parteneriate. De asemenea, Florentina va avea un rol important in dezvoltarea si executarea strategiei pentru segmentele de clienti selectate de catre grup, precum si in implementarea expertizei companiei in acest domeniu la nivelul Europei. In noul rol, Florentina Totth isi va desfasura activitatea din Barcelona si ii va raporta lui Leonid Mukhamedov, executive vice president Schneider Electric pentru Europa.

„Numirea mea in aceasta functie internationala, alaturi de un numar record de peste 10 promovari ale colegilor din organizatia locala in roluri regionale sau globale, reprezinta o dovada, pe de o parte, a oportunitatilor de dezvoltare pe care le ofera Schneider Electric si, pe de cealalta parte, a faptului ca Romania a devenit un important bazin de profesionisti valorosi pentru grup”, a declarat Florentina Totth.

Cu o experienta de peste 12 ani in industria de IT&C si cu o expertiza in vanzari, marketing si management general, Florentina Totth face parte din managementul Schneider Electric Romania din anul 2010, perioada in care a condus cu succes mai multe divizii ale companiei: IT, Power Solutions, Cladiri, Energie si Servicii.

Noul Country President, Marius Persinaru, se alatura echipei Schneider Electric dupa o cariera de 17 ani in cadrul companiei Xerox, perioada in care a ocupat mai multe functii de conducere atat la nivel national, cat si international.

Citeste si:
Schneider Electric are un nou director general
Lucian Enaru este noul...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Andra Olar-Caragea este noul CEO al firmei de insolventa CITR
Setari Cookie-uri