Huawei Consumer Business Group Romania, subsidiara locala a liderului in tehnologie la nivel global si al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, anunta numirea lui Calin Clej in functia de Director de Marketing. Calin Clej are peste 17 ani de experienta in marketing strategic, in crearea si consolidarea imaginii de brand, dar si cunostinte solide in industria produselor de larg consum, ocupand anterior o pozitie de leadership regional in rolul de Director de Marketing al PepsiCo Greater Balkans Beverages & South Eastern Europe Franchise.

"Huawei a inregistrat in ultimii ani cea mai accelerata crestere in randul producatorilor de smartphone-uri atat la nivel global, cat si in Romania, iar eforturile de marketing sunt esentiale pentru mentinerea si consolidarea acestui trend dinamic al brandului pe piata locala. Consideram ca expertiza vasta a lui Calin Clej si performantele profesionale in zona de marketing atat la nivel local, cat si la nivel international, intr-o industrie extrem de competitiva si dinamica, asa cum este cea a produselor de larg consum, vor fi extrem de valoroase pentru Huawei, in efortul sau de a aduce brandul nostru global mai aproape de consumatorii romani", a declarat Zachary Jianglinchao, Country Manager, Huawei CBG Romania.

Din noua pozitie, Calin Clej va fi responsabil de dezvoltarea viziunii de lider global a brandului, dar si de elaborarea strategiilor de marketing si activarilor de brand pentru Huawei Consumer Business Group Romania, precum si de adaptarea capabilitatilor echipei de marketing catre dezvoltarea si managementul integrat al mixului de marketing centrat pe profilul local al utilizatorului final.

"Sunt incantat sa ma alatur unuia dintre cei mai prolifici si dinamici jucatori globali in domeniul tehnologiei din ultimul timp. Consider ca am ajuns intr-o pozitie matura in cariera mea in care anii de experienta pe piata locala, dar si regionala, imi ofera resursele necesare pentru a aduce personal valoare adaugata intr-o industrie inovativa si a folosi ca inspiratie o viziune de crestere revolutionara precum cea a Huawei. Sunt recunoscator liderilor Huawei pentru ca m-au acceptat in echipa de conducere locala – sunt la fel de entuziasmat pentru ceea ce vom descoperi impreuna pe parcursul acestei calatorii, de la bine la extraordinar in Romania pentru businessul Huawei, dar in acelasi timp sunt constient ca acest drum presupune dedicare, perseverenta si concentrare. Sunt pregatit sa facem lucrurile posibile (make it possible)”, a declarat Calin Clej, Director de Marketing, Huawei CBG Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri