Acer a prezentat astazi noul notebook de gaming Predator Triton 300, un Predator Triton 500 cu display de 300Hz si scaunul de gaming Predator Thronos Air. Predator Triton 300 extinde linia Triton cu o solutie pentru jucatorii mainstream care apreciaza design-urile subtiri si usoare. Scaunul de gaming Predator Thronos Air ofera jucatorilor o modalitate distractiva si captivanta, desi scumpa, de a se cufunda in jocurile preferate, in propriul post de lupta.

"Predator Triton 300 completeaza gama de notebook-uri de gaming Triton, oferind un spectru complet de optiuni pentru jucatorii care isi doresc un echipament subtire si usor", a declarat Jerry Kao, Co-COO, Acer Inc. "In urma reactiilor extraordinare primite dupa lansarea Predator Thronos, am creat Predator Thronos Air, permitand mai multor jucatori sa isi imbunatateasca mediul de joc si sa se bucure de o experienta complet imersiva".

Noul notebook Predator Triton 300 subtire si usor ofera combinatia ideala intre dimensiune si putere

Predator Triton 300 este cel mai nou produs din gama de notebook-uri de gaming usoare si subtiri, echipat cu Windows 10. Este un amestec perfect de performanta si functii, toate ambalate intr-un design subtire, pentru valoare convingatoare. Cu o greutate de doar 2,3 kg, sasiul sau din aluminiu prezinta acelasi design negru mat cu elemente iluminate de culoare albastra si accente intalnite pe alte notebook-uri Predator.

Un procesor Intel® Core pana la i7 din a 9-a generatie este combinat cu o placa video NVIDIA® GeForce® GTX 1650 si 16GB de memorie DDR4 2666Hz (upgradabila la 32 GB). Pentru a oferi un spatiu masiv de stocare a jocurilor, acesta suporta pana la doua SSD-uri PCIe NVMe de 1TB in RAID 0 si pana la un hard disk cu capacitate de 2TB. Killer Wi-Fi 6 AX 1650 impreuna cu Killer Ethernet mentin actiunea in miscare, rapida si fara lag.

Ecranul luminos IPS Full HD de 15,6 inci cu rame inguste include o rata de refresh de 144Hz si timp de raspuns overdrive de 3ms, oferind grafica si culori realiste care apar, evidentiaza fiecare detaliu si aduc jocurile la viata. Specificatiile audio captivante sunt livrate cu Waves Nx care foloseste modelarea fizica de ultima generatie pentru a oferi o experienta de ascultare realista si convingatoare, imitand practic boxele ultra-high-end intr-un spatiu perfect tratat acustic.

Tastatura are iluminare RGB pe zone si taste dedicate Turbo si Predator Sense. In plus, tastele WASD, sageata si tastele dedicate au o forma concava si sunt transparente, pentru usurinta la utilizare.

Noul Predator Triton 300 are un design termic superior, intalnit pe toate notebook-urile Predator, inclusiv ventilatoare duble cu tehnologie AeroBlade™ 3D din a 4-a generatie patentata de Acer, tehnologie CoolBoost™ si zone de intrare si evacuare a aerului amplasate strategic.

Predator Triton 500 este acum disponibil cu un ecran incredibil de 300 Hz

Acum cu un afisaj de 15,6 inchi Full HD cu 300Hz, Predator Triton 500 este un notebook de gaming puternic, cu o grosime de doar 17,9 mm si o greutate de 2,1 kg. Are un sasiu rezistent, integral din metal si rame inguste de doar 6,3 mm, pentru un raport impresionant de 81% body-to-screen. Predator Triton 500 poate fi purtat cu usurinta intr-un rucsac sau servieta, dar odata pornit, trebuie sa profiti de performantele oferite de procesorul Intel Core pana la i7 din generatia a 9-a.

Predator Thronos Air – Accesoriul suprem de gaming

Predator Thronos Air, cel mai nou „scaun” de gaming al Acer, este o adevarata pestera, excelent pentru gamerii hard-core. Structura din otel include un scaun, un birou modular si un brat pentru monitor. Acesta imbraca jucatorul intr-un cockpit confortabil, ideal pentru imersie totala si completa in timpul jocurilor. Iluminarea de culoare albastra emite o stralucire delicata si rece, perfecta pentru jocuri.

Scaunul poate fi reglat in diferite unghiuri (130 de grade in interiorul cabinei si 180 de grade in afara cabinei) pentru confort maxim. Include chiar si o functie de masaj, astfel incat jucatorii se pot relaxa dupa sesiuni intense de joc. Biroul include o tastatura reglabila si suport pentru mouse, asigurand utilizarea confortabila indiferent de unghiul de sedere. Un suport pentru picioare mentine picioarele ridicate.

Capabil sa sustina pana la trei afisaje, bratul monitorului poate fi ridicat si coborat manual cu ajutorul unui maner amplasat convenabil, chiar sub suportul monitorului din mijloc. In plus, o camera poate fi pozitionata chiar deasupra monitorului din mijloc, fiind astfel foarte usor de transmis actiunea pe YouTube, Twitch sau Mixer.

Pentru a pastra zona ingrijita si bine organizata, in spatele scaunului se afla o platforma pentru un PC puternic de gaming, iar un sistem de gestionare a cablurilor stocheaza si ascunde firele ce pot deranja. In plus, Acer ofera numeroase optiuni de personalizare si upgrade-uri, precum un stabilizator de scaun pentru a impiedica miscarea in timpul sesiunilor de joc, suport pentru pahar, suport pentru casti, hub USB si o camera foto.

Preturi si disponibilitate

Acer Predator Triton 300 va fi disponibil in EMEA incepand cu luna octombrie, la preturi de la 1299 euro.

Citeste si:

    Scaunul de gaming Acer Predator Thronos Air va fi disponibil in EMEA din luna octombrie, la preturi de la 8975 euro.

    Abonează-te pe

    Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

    Despre autor
    Alex Goaga
    Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

    Te-ar putea interesa și:



    Mai multe articole din secțiunea IT & C »



    Setari Cookie-uri