Keen Communication si United Mobile au intrat impreuna pe piata telefoniei mobile din Romania si Republica Moldova oferind servicii de telefonie in toata lumea, se arata intr-un comunicat de presa.

Keen Communication distribuie servicii competitive si accesibile de comunicare mobila clientilor internationali, celor care calatoresc atat in interes de serviciu, cat si celor care merg in vacanta si care folosesc serviciile mobile internationale.

United Mobile a dezvoltat o tehnologie revolutionara, eliminand costurile ridicate de roaming. Noul jucator pe piata romaneasca de telefonie mobila ofera apeluri primite gratuit in 80 de tari si apelurile efectuate in intreaga lume la preturi avantajoase.

Si totusi, chiar daca apelurile primite in rooming nu-l costa nimic pe cel ce detine cartela United Mobile, persoana care efectueaza apelul va plati tariful perceput de propria retea de telefonie pentru convorbiri internationale pentru zona din care face parte statul Liechtenstein.

Sediul central al United Mobile este in Elvetia si licenta ca operator virtual de retele de comunicatie in Liechtenstein. Compania isi desfasoara activitatea in 125 de tari. Pentru a asigura calitatea conexiunii retelei in intreaga lume se foloseste o dezvoltare speciala a tehnologiei, avand la baza calitate elvetiana si standarde precise.

Keen Communication este distribuitor exclusiv pentru Romania si Republica Moldova al cartelelor sim United Mobile.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Orange Romania: afaceri de 1,1 MLD. euro in 2019
Setari Cookie-uri