Vodafone Romania va lansa terminale sub brandul propriu

Operatorul de telefonie mobila Vodafone pregateste lansarea in Romania a mai multor terminale precum Blackberry Storm sau primul laptop sub brandul propriu, a declarat Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer in cadrul Vodafone Romania.

Potrivit reprezentantului Vodafone, Blackberry Storm este primul smartphone cu ecran tactil special creat pentru Vodafone si este adresat in principal segmentului de business. In afara acestui terminal, compania va oferi pentru inceput in magazinele din reteaua proprie laptop-ul Vodafone.

Wildberger a mai precizat ca pe langa cele doua terminale sub brand propriu, Vodafone va mai lansa inca un smartphone multimedia, numit HTC Touch HD, care datorita marimii ecranului permite afisarea unei pagini de internet in intregime.

De asemenea, Vodafone Romania a lansat noi abonamente care vor permite potentialilor clienti accesarea pe telefonul mobil a contului personal de email si a site-urilor preferate.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.256.000 de clienti, la 30 iunie 2008. Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 26 de tari si retele partenere in alte 40 de tari.

La 30 iunie 2008, Vodafone avea 269 milioane de clienti in intreaga lume.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri