BenQ lanseaza primul mini-proiector bazat pe tehnologia LED, BenQ Joybee GP1, care cantareste doar 640 de grame si va fi disponibil incepand cu sfarsitul lunii martie la pretul de vanzare de 1.995 lei (TVA inclus).
Cu dimensiuni foarte reduse – 136 x 120 x 54 mm si tehnologia de proiectare DLP (Digital Light Processing) de la Texas Instruments, mini-proiectorul Joybee GP1 este compatibil pentru toti utilizatorii care realizeaza prezentari in sali de conferinta mici sau medii, dar si pentru vizionarea filmelor sau proiectarea jocurilor.

Imaginile, fisierele video si audio, documentele electronice pot fi cu usurinta redate prin interfata USB de care beneficiaza BenQ Joybee GP1. Utilizatorul trebuie doar sa conecteze un stick de memorie la portul USB al proiectorului Joybee GP1, iar filmele si fotografiile vor rula automat, cu ajutorul cititorului USB. Astfel, prezenta unui notebook sau a unui PC care sa intermedieze redarea prezentarilor sau a fisierelor video si audio nu mai este necesara. De asemenea, mini-proiectorul poate fi conectat printr-un docking station si la un dispozitiv mobil, de tipul unui MP3/MP4 player sau iPod.

Joybee GP1 este capabil sa proiecteze imagini la o rezolutie de 858 x 600, cu un contrast de 2000:1 si cu o luminozitate de 100 ANSI lumeni, in timp ce imaginea proiectiei poate avea o diagonala de pana la 2 metri. In plus, noul proiector bazat pe tehnologia LED beneficiaza de o durata de viata a lampii de pana la 20.000 de ore.

Mai mult, pentru conservarea mediului inconjurator, Joybee GP1 consuma o cantitate de energie redusa – 60 W in timpul proiectarii si 1 W in modul Standby. In aceeasi idee, fara necesitatea unui notebook sau a unui PC intermediar pentru realizarea proiectarilor dorite, cantitatea totala de energie necesara se diminueaza vizibil.

Mini-proiectorul Joybee GP1 beneficiaza de tehnologia BrilliantColor, ce potenteaza luminozitatea culorilor intermediare cu pana la 50%. Functia Wall Color Correction asigura o calitate a imaginii fara compromisuri, chiar si in absenta unui ecran de proiectie. De asemenea, BenQ Joybee GP1 este dotat cu doua difuzoare de 2 W, iar optional, pentru utilizatorii iPhone si iPod, dispozitivul ofera acestora si un docking station pentru conectarea aparatelor la sistemul de proiectare.

Joybee GP1 dispune de un port D-Sub pentru conectarea la un PC sau notebook, port si cititor USB, port audio tip jack si husa de protectie a dispozitivului pentru o mai mare posibilitate de miscare a utilizatorului.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
BenQ: In prima jumatate a anului s-au vandut 7.700 de videoproiectoare