"Alienware are un renume in Romania si va avea din ce in ce mai multi fani. Privim cu incredere ca obiectivul de vanzari pe care l-am setat pentru 2010 pentru sistemele desktop si laptop ale companiei, de 1.000 de unitati, este perfect realizabil", a declarat Radu Apostolescu (foto jos), directorul de marketing al eMAG.

Anul trecut, magazinul online a vandut circa 100 de unitati de PC-uri sub brandul Alienware.

eMAG a lansat astazi, in premiera pe piata locala, cel mai puternic laptop de 11'' din lume, Alienware M11X. Produsul va fi disponibil incepand cu data de 11 martie, la pretul de 3.999 lei.

Laptopul produs de Dell a fost lansat la inceputul anului la Consumer Electronics Show la Las Vegas si a obtinut premiul de cel mai bun laptop de gaming in cadrul targului. Desi configuratia si reputatia Alienware conduc la ideea de specializare pe gaming, prin ultra-portabilitatea sa, noul model este recomandat si utilizatorilor de business sau celor aflati permanent in miscare.

"Aducem un nou produs in premiera de la cel mai puternic brand de gaming din lume, un laptop cu dimensiuni reduse si accesibil, de acum, unei categorii extinse de utilizatori. Completam in acest moment gama high-end de sisteme pe care Dell le comercializeaza in exclusivitate prin eMAG, Romania fiind una dintre cele 5 tari din Europa in care compania promoveaza seria Alienware", a spus Apostolescu.

eMAG va lansa in scurt timp si periferice din aceasta gama – casti, mausuri, tastaturi, monitoare, genti marca Alienware.

O noutate pentru Romania este si optiunea pe care o vor avea utilizatorii de a-si construi si solicita sisteme customizate prin intermediul configuratorului de comanda online care va fi lansat in curand.

eMAG a lansat de curand si un serviciu de returnare a produselor in 30 de zile de la achizitie - ExtraGarantia de Retur.