Kaspersky Lab Romania a incheiat un acord de colaborare cu Medicover, prin care ofera 20% reducere abonatilor centrelor medicale pentru toate solutiile de securitate destinate utilizatorilor individuali.
De asemenea, reprezentanti ai companiei de securitate informatica vor participa la atelierele de consiliere parentala organizate de Medicover, cu scopul de a-i educa pe parinti referitor la modalitatile in care ii pot proteja pe copii in fata pericolelor ascunse din mediul online.

Abonatii centrelor medicale Medicover vor beneficia de un pret mai mic cu 20% pentru solutiile Kaspersky Internet Security 2010, Kaspersky Anti-Virus 2010, Kaspersky Mobile Security 9, Kaspersky Anti-Virus pentru Mac, precum si pentru produsele care vor intra in viitor in portofoliul companiei.

Acest acord incheiat cu Medicover face parte din strategia Kaspersky Lab de informare si educare a utilizatorilor, referitor la siguranta navigarii pe Internet, respectiv a protejarii datelor confidentiale si a identitatii in mediul virtual. Anul trecut, compania a semnat un parteneriat si cu Organizatia Salvati Copiii, alaturi de care a participat in cadrul mai multor activitati de educare.

Kaspersky a semnat si cu Omnilogic un parteneriat pe distributie, luna trecuta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri