Sapte rachete au fost lansate din Fasia Gaza inspre Israel, conform armatei israeliene. Armata israeliana a ripostat cu un raid aerian asupra mai multor zone asociate Hamas din Fasia Gaza, potrivit AFP.

Rachetele au cazut in regiunea Negev, in sudul Israelului, dintre care doua in orasul Sderot, unde au avariat usor un drum intr-un sector rezidential, potrivit armatei si politiei israeliene. Aviatia israeliana a ripostat atacand "doua instalatii de activitati teroriste in sudul Fasiei Gaza si o a treia in centru", a anuntat armata, asigurand ca tintele vizate au fost lovite, informeaza Mediafax.

Surse din cadrul serviciilor de securitate din Gaza au evocat atacuri aeriene pe un teren gol in tabara de refugiati din Nuseirat (centru) si impotriva unei baze a aripii armate a Hamas la Khan Yunis (sud), provocand doi raniti usor. Sursele palestiniene au anuntat, de asemenea, tiruri operate de marina israeliana impotriva bazei Khan Yunis, dar armata nu a confirmat.

Fortele Hamas au evacuat bazele de teama unor noi raiduri, a precizat o sursa din cadrul serviciilor de securitate palestiniene. Potrivit unui comunicat al armatei israeliene, inaintea tirurilor de racheta, activistii palestinieni au tras o racheta antitanc asupra unei patrule militare la frontiera, dar fara a provoca victime sau pagube materiale. Aceste tiruri au avut loc in ultima zi a Pastelui evreiesc, zi de sarbatoare in Israel.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri