Politistul Ahmed Merabet apare in filmarile realizate in momentul atacului, in care acesta ii roaga pe cei doi atacatori sa ii crute viata. Acesta se afla in arondismentul 11 din Paris, unde este sediul publicatiei Charlie Hebdo. Ahmed a fost impuscat de cateva ori de atacatori atunci cand acestia au ajuns la fata locului, conform The Independent.

Filmarea de mai jos este realizata la fata locului. Atentie, contine imagini socante:

Citeste si:

Dupa ce l-au fost impuscat o data, cei doi atacatori cu cagule negre care le acopereau fetele si cu pusti Kalasnikov au venit in spatele primei victime, care avea mainile ridicate in semn de predare, dupa care au inceput din nou sa traga asupra lui. Ofiterul Merabet i-ar fi intrebat pe cei doi "Vreti sa ma omorati?", inainte ca acestia sa ii raspunda "OK ofiterule" si sa il impuste din nou. Iata cum arata prima victima a celor doi teroristi:

Celalalt politist care a fost impuscat la Charlie Hebdo se numea Franck Brinsolaro. Grupul celor trei atacatori ar fi fost alcatuit din noi frati - Said si Charif Kousachi, care au in jur de 30 de ani, iar al treilea ar fi Hamyd Mourad in varsta de 18 ani, care s-a predat in seara de dupa atac. Franck Brinsolaro era casatorit si avea doi copii.

Politstii francezi au organizat o operatiune de amploare pentru cautarea celor doi frati suspecti, care s-ar ascunde intr-un cartier rezidential social din orasul Reims, situat in nord-estul Frantei.

Mai multe despre atacul de la sediul publicatiei Charlie Hebdo, aici.

Sursa foto: Mediafax Foto