Wiener Privatklinik (WPK), unul dintre cele mai mari spitale private austriece, a inregistrat in 2017 un numar de 630 de pacienti romani, un rezultat de doua ori mai mare raportat la rezultatele anului anterior.

Aproximativ 60% dintre pacienti s-au adresat spitalului pentru tratamentele inovatoare impotriva cancerului, respectiv imunoterapia si terapia personalizata. Alti 10% dintre pacientii romani au solicitat servicii de check-up sau a doua opinie medicala, in timp ce restul (30%) au fost tratati in cadrul centrelor de competenta in ortopedie, traumatologie si medicina sportiva si in cel de medicina cardiovasculara.

“O contributie importanta la cresterea numarului de pacienti romani a avut-o deschiderea reprezentantei WPK in Bucuresti in 2016 si largirea echipei dedicate pacientilor internationali, atat la Viena cat si la Bucuresti”, a precizat Ema Diea Hafner, directorul departamentului de marketing si business international al spitalului WPK.

Cele mai frecvente patologii oncologice in randul pacientilor care ajung la Wiener Privatklinik sunt cancerul de san si cancerul pulmonar, cel din urma avand o incidenta in crestere in randul populatiei generale.

Wiener Privatklinik ofera pacientior sai diagnostic si tratament intr-o paleta de specialitati medicale si detine noua centre medicale de competenta, in cadrul carora lucreaza unii dintre cei mai buni medici specialisti europeni. In 2017, centrul medical a inregistrat o cifra de afaceri de 80 milioane de euro. Rata de ocupare a spitalului este de circa 85%, pacientii internationali reprezentand 45% din totalul pacientilor.

Cu o traditie medicala datand din 1871, Wiener PrivatKlinik este unul dintre cele mai mari spitale private din Austria. Spitalul dispune de 145 de paturi, bloc operator cu 4 sali de operatie, servicii de imagistica avansata si medicina nucleara, fizioterapie si recuperare medicala. Totodata, aici pot fi accesate peste 30 de specialitati medicale si serviciile a peste 250 medici vienezi.

Spitalul WPK este cautat de pacienti internationali, astfel ca anual aproximativ 3.000 de pacienti internationali sunt diagnosticati si tratati aici, dintre care 20% sunt romani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri