Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, s-a vaccinat împotriva coronavirusului cu produsul companiei chineze Sinopharm, transmite Reuters.

Orban a făcut anunţul pe pagina sa oficială de Facebook.

Şeful guvernului de la Budapesta apare în fotografii de la vaccinare, cu explicaţia "Vaccinat", iar un medic arată cutia vaccinului.

Într-o înregistrare video, Orban le cere conaţionalilor săi să se înregistreze pentru vaccinare şi să aibă încredere în experţii ungari în privinţa eficienţei vaccinului Sinovac. "Lucrez din nou, puteţi vedea că mă simt perfect, nu trebuie să vă fie frică nici vouă. Al treilea val (al epidemiei - n. red.) a sosit şi va fi mai puternic decât primele două", spune premierul.

Ungaria este primul stat membru al Uniunii Europene care a început vaccinarea cu Sinovac, de miercurea trecută. În ţară se foloseşte şi vaccinul rusesc Sputnik V. Ambele produse sunt deocamdată neaprobate în Uniune. În paralel, are loc şi administrarea vaccinurilor a căror eficienţă şi siguranţă a fost confirmată de UE - Pfizer/BioNTech, Moderna şi AstraZeneca/Oxford.

Orban a promis că până la Paşte, la începutul lui aprilie, toţi cei circa 2,5 milioane de cetăţeni ungari vor primi cel puţin o doză de vaccin anti-COVID-19.

Sursa foto: Facebook / Viktor Orban

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri