"Victimelor inundatiilor li s-au dat pantofi cu toc", titreaza cotidianul britanic The Daily Telegraph care a publicat in editia electronica o stire, insotita de o fotografie, explicand ca ministrul roman al turismului a provocat indignare cand a inmanat pantofi cu toc inalt femeilor sinistrate.
Elena Udrea (foto), care candva a pozat in bikini intr-un pictorial pentru o revista, reaminteste cotidianul - a spus ca darul le va ridica moralul femeilor care au pierdut totul, scrie The Daily Telegraph. S-a intors aducand cutii cu pantofi negri cu toc inalt si le-a spus femeilor: "Avem pantofi frumosi pentru dumneavoastra". De asemenea, ea a adus ciocolata pentru copii, noteaza publicatia.

Pe blogul ei, explica Telegraph, Udrea se apara in fata criticilor, spunand ca pantofii faceau parte dintr-un transport de 20 de tone de ajutoare pe care le-a adus la Saucesti. "Femeile in Saucesti, mai ales cele tinere, apreciaza sansa de a fi elegante si de a nu trebui sa mai poarte galosi", a adaugat Udrea pe blog.

"As vrea s-o vad incercand sa mearga cu pantofi cu toc prin noroiul de pe drumuri", a comentat un localnic, citat de The Daily Telegraph.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri