La numai 20 de metri de Piata Mare din Sibiu, Luxury Gallery este primul centru comercial premium din Sibiu, dar si din regiunea de sud-vest a Ardealului. De asemenea, este primul centru comercial din Sibiu dedicat modei, accesoriilor, produselor de infrumusetare de sine statator, fara a fi parte dintr-un complex comercial.

Constructia cladirii se va finaliza la sfarsitul lunii martie, iar in centrul comercial va gazdui doar brand-uri internationale de nivel premium si luxury.

Intr-un centru de oras, ca multe altele din Romania, dominat de sucursale, agentii bancare, farmacii si companii de asigurari, Luxury Gallery Sibiu isi propune sa devina o destinatie pentru locuitorii Sibiului si ai marilor orase din imprejurimi pentru achizitionarea de produse de calitate intr-un ambient de exceptie.

Cladirea are o suprafata construita de 2.100 mp, pe 3 nivele si are doua cai de acces, atat din Piata Mare (Str. Balcescu), cat si din Str. Cetatii. Accesul din Strada Cetatii este la 10 m de parcarea municipala centrala.

Atlassib

Citeste si:

Infiintat in 1993, holding-ul Atlassib include Banca Carpatica, Hotel Ramada Sibiu, Atlassib (companie de transport si curierat), complexe rezidentiale, spatii comerciale.

Cu un numar de 1.200 salariati si o cifra de afaceri in 2007 de 280.620.799 RON, Atlassib este una din cele mai respectate companii din judetul Sibiu si in acelasi timp unul din cei mai importanti investitori din Sibiu.

CPP Management Consultants Ltd este singura companie central si est europeana specializata in industria de lux. CPP actioneaza ca o interfata intre marile brand-uri de lux mondiale, pe de o parte si investitori locali interesati in a dezvolta o afacere in acest domeniu, in special prin francizare. Serviciile CPP includ: studii de fezabilitate, analize de piata, planuri de afaceri, executive search etc. CPP se ocupa si de intermedierea inchirierii spatiilor in cadrul Luxury Gallery Sibiu.

Orex Imobiliare este o agentie imobiliara, lider pe piata locala din Sibiu.