Reactiile de pe canalele sociale privind moartea teroristului Osama bin Laden au fost extrem de rapide. In cele cateva ore de la anuntul privind uciderea lui Osama, Twitter dar si Facebook au fost asaltate de mesaje speculative si comentarii pe marginea acestui subiect.
In SUA, sapte din cele 10 subiecte de top pe Twitter aveau legatura cu moartea teroristului, conform presei internationale. O pagina Facebook numita “Osama Bin Laden is dead” a atras rapid 25.000 de fani, creandu-se de altfel mai multe pagini similare. Google News listeaza peste 5.000 de articole pe acest subiect.

Blogul de social media Mashable, partener al USA Today, a realizat un sondaj privind sursele din care oamenii au aflat de moartea lui Osama bin Laden. La ora publicarii articolului, cei mai multi respondenti (38%) au aflat stirea de pe Twitter, circa 20% de pe Facebook si doar 14% de la televizor. La sondaj au participat circa 10.000 de oameni.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri