Ana-Maria Diceanu (34 de ani), director de dezvoltare a businessului, in cadrul GMP PR, unul dintre principalii jucatori pe piata de relatii publice, a devenit in aceasta luna senior partner in cadrul agentiei, ea alaturandu-se astfel celorlalti doi actionari, Ioana Manoiu si Felix Tataru.

Oficialii GMP nu au precizat ce pachet de actiuni detine Diceanu.

Ana-Maria Diceanu lucreaza de sapte ani in cadrul GMP PR, timp in care a ocupat pe rand functiile de PR director, manager al diviziei de gestionare a crizei si director de dezvoltare a businessului.

Din ultima pozitie, ea s-a ocupat de dezvoltarea noilor divizii de business ale agentiei, printre care social media, managementul crizei si strategie.

Diceanu are 12 ani de experienta in comunicarea corporate si managementul reputatiei, perioada in care a gestionat din pozitia de consultant proiecte precum procesul de listare pe bursa al A&D Pharma, achizitia activelor Tractorul Brasov sau campania pentru Bucuresti a Apa Nova.

Managerul a absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii din Bucuresti si cursurile Chartered Institute of Public Relations Londra.

“Acum 7 ani, echipa GMP PR era un departament in cadrul agentiei de advertising si incapea in masina lui Felix. Erau planuri mari, doar pe hartie. Astazi este o agentie care deschide drumuri si isi sustine angajatii sa isi puna in aplicare visele si pasiunile.

Provocarea noastra este sa vedem lucrurile inainte ca ele sa se intample si sa oferim clientilor servicii de comunicare adaptate contextului socio-economic post recesiune,” a spus Ana-Maria Diceanu, senior partner GMP PR

GMP PR este una dintre cele mai mari agentii independente de relatii publice din Romania cu 21 de specialisti in comunicare si afaceri de 1,65 milioane de euro in 2011.

Compania lucreaza pentru clienti precum Petrom, Apa Nova, Romtelecom, GlaxoSmithKline, Fundatia Bill si Melinda Gates, PepsiCo, Henkel, Casa de Insolventa Transilvania sau Groupama.

GMP Public Relations este o agentie de relatii publice fondata in 2007 de catre Ioana Corina Manoiu (35 d ani) si Felix Constantin Tataru (40 de ani). Ioana Manoiu este cea care conduce agentia de relatii publice, ea avand functia de managing partner si 22% dintre actiunile companiei. Pe de alta parte, Felix Tataru, director general al agentiei de creatie GMP Advertising si partener al GMP PR, detine 78% din companie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
GMP Advertising si WEBSTYLER fuzioneaza