Touch Communication a devenit membru cu drepturi depline al Institutului de Marketing Direct (www.theidm.co.uk) din Londra. Acreditarea se realizeaza de catre Comitetul IDM pentru Standarde Profesionale dupa evaluarea performantei companiei si a experientei echipei din punct de vedere al cursurilor, calificarilor si training-urilor pe care aceasta le-a urmat.

„Accesul la informatie specializata din intreaga lume este cel mai important beneficiu pe care l-am obtinut. Numai asa poti juca in liga mare”, a declarat Andreea Idriceanu, Managing Director Touch Communication.

Institutul din Londra este recunoscut drept autoritate care stabileste standardele globale de profesionalism si buna practica in marketing direct si, totodata, drept centru de perfectionare care ofera cursuri, diplome si certificari in domeniu.

Touch Communication este o companie membra the group, specializata in customer relationship management si comunicare directa. Touch Communication este singura agentie acreditata in Romania pentru utilizarea instrumentului CMATTM – un soft specializat de diagnoza, segmentare si management al comunicarii directe cu consumatorii.


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si