Laura Tampa, managing director Grey Romania, a decis sa paraseasca agentia. Totodata, Dan Medrea a fost numit Area CEO al Grey pentru Romania, Ucraina si Bulgaria, potrivit unui comunicat al companiei.
‘Laura a reprezentat un element cheie pentru realizarile noastre in planul creativitatii si al eficientei care au adus agentiei din Romania primul sau Golden Watch la Golden Drum, primul shortlist si bronz la Cannes Lions, primul Golden Effie si multe altele. Ii multumim pentru tot ce a facut si ii dorim succes’, a spus Carolyn Carter, Grey Group President si CEO EMEA

Dan P. Medrea (foto), 36 de ani, in prezent CEO Grey Ucraina si Bulgaria, va coordona si biroul Grey din Bucuresti.

In ultimii 10 ani, Medrea a construit si gestionat pentru Grey diferite piete in Balcani si CSI; anterior, a lucrat ca expert al Consiliului Europei in Strasburg si detine o diploma de doctor medic.

“Dan tace si face. Este un campion al clientilor internationali si a excelat in fiecare aspect major al activitatilor noastre. In perioada in care s-a aflat la conducerea Grey Ucraina a inregistrat pentru noi o crestere fara precedent, iar Grey a devenit agentia numarul unu”, a spus Carolyn Carter, Grey Group President si CEO EMEA.

Pietro Leone, CEO Grey Group CEE, spune ca promovarea lui Medrea subliniaza recunoasterea fata de statutul si potentialul Romaniei ca centru primar de crestere al grupului.

“Deschidem un nou capitol in regiune si sunt hotarat sa schimbam dramatic modul in care jucam”, a adaugat Medrea.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri