‘Laura a reprezentat un element cheie pentru realizarile noastre in planul creativitatii si al eficientei care au adus agentiei din Romania primul sau Golden Watch la Golden Drum, primul shortlist si bronz la Cannes Lions, primul Golden Effie si multe altele. Ii multumim pentru tot ce a facut si ii dorim succes’, a spus Carolyn Carter, Grey Group President si CEO EMEA

Dan P. Medrea (foto), 36 de ani, in prezent CEO Grey Ucraina si Bulgaria, va coordona si biroul Grey din Bucuresti.

In ultimii 10 ani, Medrea a construit si gestionat pentru Grey diferite piete in Balcani si CSI; anterior, a lucrat ca expert al Consiliului Europei in Strasburg si detine o diploma de doctor medic.

“Dan tace si face. Este un campion al clientilor internationali si a excelat in fiecare aspect major al activitatilor noastre. In perioada in care s-a aflat la conducerea Grey Ucraina a inregistrat pentru noi o crestere fara precedent, iar Grey a devenit agentia numarul unu”, a spus Carolyn Carter, Grey Group President si CEO EMEA.

Pietro Leone, CEO Grey Group CEE, spune ca promovarea lui Medrea subliniaza recunoasterea fata de statutul si potentialul Romaniei ca centru primar de crestere al grupului.

“Deschidem un nou capitol in regiune si sunt hotarat sa schimbam dramatic modul in care jucam”, a adaugat Medrea.