Invitata emisiunii WALL-STREET 360, difuzata miercuri a fost Alecsandra Valasuteanu, Head of Factoring Vice President, Financing & Advisory, Corporate Investment Banking & Private Banking UniCredit Tiriac Bank

Alecsandra Valasuteanu conduce echipa de factoring a UniCredit Tiriac Bank, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de factoring din piata autohtona, cu o cota de aproximativ 30%. Cu peste 10 ani de experienta in domeniul financiar, Alecsandra si-a inceput cariera in UniCredit Leasing Romania ca Senior Relationship Manager, in cadrul departamentului de Echipamente & Finantare de Proiecte. In 2007 s-a alaturat UniCredit iriac Bank, specializandu-se in factoring. Incepand cu februarie 2011, Alecsandra reprezinta UniCredit Tiriac Bank in Consiliul Director al Asociatiei Romane de Factoring, iar in iunie 2013 a fost invitata sa faca parte din Grupul de Ambasadori ai Factors Chain International, o retea globala de 273 de companii de factoring de top, din 76 de tari, care acopera peste 80% din volumele de factoring international si nu numai.

WALL-STREET 360, emisiunea de business care iti prezinta o industrie la 360 de grade, este difuzata in fiecare zi la ora 12:30. Saptamana 17-22 noiembrie, realizata in parteneriat cu firma de asigurari comerciale Euler Hermes, este dedicata Riscurilor si IMM-urilor din Romania.


Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cum s-a schimbat perceptia asupra pietei de factoring in ultimii ani