Dezvoltatorul AIG/Lincoln, in parteneriat cu fondul Fabian Romania Ltd, va livra anul viitor primul sau proiect pe piata locala: Lakeview, o cladire de birouri clasa A, cu o suprafata inchiriabila de 24.000 mp, situata in nordul Capitalei, pe bulevardul Barbu Vacarescu.
Compania de consultanta imobiliara Colliers a anuntat recent inchirierea totala a cladirii, cei mai importanti chiriasii fiind banca ABN Amro, care a inchiriat 13.500 mp si compania de consultanta si audit PricewaterhouseCoopers, care a inchiriat 7.500 mp.

Proiectul Lakeview este derulat de compania americana AIG Lincoln si societatea romaneasca de investitii imobiliare Fabian Romania, cele doua companii detinand parti egale. Cladirea este amplasata in zona Barbu Vacarescu din Bucuresti, are o suprafata inchiriabila de 24.000 de metri patrati si o parcare de 450 de locuri.

AIG/Lincoln a fost infiintata in anul 1997, prin asocierea AIG Global Real Estate Investment Corporation, o subsidiara a American International Group (AIG), cu Lincoln Property Company din Dallas. AIG/Lincoln a realizat investitii in Polonia, Ungaria, Cehia, Germania, Italia, Spania, Slovacia si Rusia, in valoare totala de peste 2 miliarde de dolari.

Fondul britanic de investitii Fabian Limited este prezent pe piata locala prin opt proiecte imobiliare si a investit anul trecut 19,8 milioane de euro in piata din Romania, valoarea totala a investitiilor sale in piata locala atingand 92,7 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri