Profesionistii in investitii: Cosmin Marinescu, Tradeville: Se anunta un an dinamic si tumultos pe piata de capital

Dupa un 2016 agitat, anul care abia a inceput nu pare a fi foarte diferit. Cosmin Marinescu, director general adjunct la Tradeville, se asteapta la un an dinamic si tumultos in piata de capital, in conditiile in care mediul geopolitic este foarte impredictibil. Aceasta a detaliat, in emisiunea Profesionistii in Investitii, care sunt asteptarile pentru 2017, ce isi doresc clientii si ce linii de business va dezvolta si consolida compania de brokeraj.

“Ar trebui sa ne asteptam la ce este mai bine, dar sa fim pregatiti pentru ce este mai rau. Trebuie sa avem grija de clientii nostri, sa ii facem sa inteleaga riscurile. Insa, intotdeauna exista si oportunitati care pot fi speculate. Lucrurile arata foarte bine la inceput de an pe piata locala, masura guvernului de a obliga companiile de stat sa distribuie 90% din profit ca dividende este foarte binevenita”, a declarat Cosmin Marinescu.

Urmareste emisiunea integral pentru a afla ce asteptari si nevoie au investitorii dar si ce linii de business va consolida si dezvolta Tradeville anul acesta.

Setari Cookie-uri