Una dintre liniile de business pe care Tradevilla va miza in 2017 functioneaza foarte bine in SUA. Firma de brokeraj a lansat platforma Calibro, in care investitorii au acces la ETF-uri listate pe marile piete de capital, cu expunere pe domenii de activitate precum energia alternativa sau realitatea virtuala.

“Este o altfel de investitie, pentru clienti de toate categoriile. Poate crezi in viitorul energiei alternative, al bateriilor pentru masini electrice sau al realitatii virtuale. In Romania nu ai cum sa investesti in astfel de domenii. Asa ca venim cu posibilitatea de a investi in aceste ETF-uri, fonduri listate si administrate de fund manageri renumiti precum JP Morgan sau Morgan Stanley. Pe platforma poti gasi o lista de fonduri din diverse domenii, cu informatii despre evolutie si randamente. Este o linie de business pe care vrem sa o dezvoltam in 2017 si in anii urmatori”, a declarat Marinescu.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont