Declaratia controversata a lui Ilan Laufer, care l-a acuzat pe presedintele Iohannis ca i-a refuzat numirea la Ministerul Dezvoltarii pentru ca e evreu, o declaratie de altfel criticata de asociatiile evreiesti, capata alte valente. El a declarat ca s-a nascut la Maternitatea Polizu din Bucuresti, insa mai multe publicatii din Israel au relatat ca el s-a nascut la Rishon LeZion, al patrulea cel mai mare oras din aceasta tara, si a emigrat ulterior in Romania.

In ianuarie 2017, cotidianul Jerusalem Post relata de exemplu ca „(...) Ilan Laufer este un expat israelian in varsta de 33 de ani care s-a nascut la Rishon Lezion si a devenit un succes om de afaceri in Bucuresti”.

Potrivit sursei citate, el a emigrat in Romania la inceputul anilor 2000, dupa ce tatalui sau i-a fost oferit un loc de munca in Romania.

„Dupa ce s-a mutat in Romania, Laufer s-a casatorit cu Alina, o celebritate locala care a devenit faimoasa dupa ce a fost prezentatoare la televizor si a participat la spectacole de divertisment”, mai preciza sursa citata.

Ieri, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca refuza numirea lui Ilan Laufer la Dezvoltare, acesta a declarat intr-o conferinta de presa ca seful statului a recurs la acest gest din motive antisemite.

„Dragi romani, ma numesc Ilan Laufer, sunt cetatean roman, din parinti romani, nascut la Maternitatea Polizu, foarte aproape de Guvern”, si-a inceput Laufer declaratia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri