Dezvoltatorul imobiliar Adama, care a fost preluat integral de fondul austriac de investitii Immofinanz, si-a mutat biroul din Pipera in Victoria Park, din zona Baneasa, cunoscut ca fiind sediul KMPG. Victoria Park este detinut de Immofinanz, care are, de asemenea, biroul in aceasta cladire.

Adama a inchiriat o suprafata 900 mp de birouri la al doilea etaj al corpului B3 din Victoria Business Park.

“Noua locatie ofera un acces facil catre oras si aeroporturi, precum si o infrastructura mai buna. Cu scopul de a facilita comunicarea dintre cele doua companii, Immofinanz Group le-a centralizat in aceeasi locatie”, a declarat Andreas Holler, membru al Consiliului Executiv al Adama Group.

In proiectul de birouri Victoria Business Park mai au sediul companiile: COS, Siveco, Zentiva, First Office, Coty, Sandoz si Liebrecht&wooD.

Adama a construit pana in prezent peste 1.500 de apartamente in cadrul proiectelor din Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Iasi si Cluj, dintre care a vandut circa 1.000 de locuinte.

Fondul austriac Immofinanz, cel mai mare investitor imobiliar din piata locala, a avut in perioada 30 aprilie 2011- 31 ianuarie 2012 venituri de 34,1 mil. euro din inchirierea celor 17 proiecte detinute in Romania.

Cea mai mare parte a veniturilor, respectiv 18,2 milioane de euro, a fost obtinuta din inchirierea spatiilor celor noua cladiri de birouri din Bucuresti, suma in scadere cu 15,7%, de la 21,6 milioane de euro, potrivit raportului trimestrial al companiei. Cladirile de birouri au o rata de ocupare de 88,9%, in scadere de la 90,5% la sfarsitul lunii ianuarie 2011.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Cushman: In 2020 am putea avea o corectie de preturi la locuinte