Sediul AFI Europe este unul clasic, concentrat pe sali de sedinte, dar care isi capata personalitatea din detalii.

AFI Europe si-a relocat birourile din zona administrativa a centrului comercial AFI Palace Cotroceni in cladirea de birouri AFI Park, pe care dezvoltatorul a finalizat-o anul trecut. Biroul este unul clasic, impunator, cu ferestre inalte care lasa sa patrunda lumina naturala si care le permite oficialilor dezvoltatorului sa traga cu ochiul catre santierul celei de-a doua cladiri din proiectul AFI Park, aflata in constructie.

Compania ocupa o suprafata de 500 de mp de birouri pentru cei circa 20 de angajati din Romania. Sediul din Capitala este unul cu birouri inchise, iar focusul a fost pus pe salile de sedinta, compania amenajand 3 astfel de spatii, una mare de 14 locuri si alte doua mai micute.
Focusul pe salile de sedinte vine si ca urmare a faptului ca obiectul de activitate presupune multe intalniri cu constructorii, clientii, furnizorii si asa mai departe.

Sediul AFI Europe este unul mpunator si prin inaltimea usilor si isi capata personalitatea din detalii, cum ar fi corpurile de iluminat discontinue.

Birourile au fost amplasate langa ferestre, in timp ce salile de sedinta au fost pozitionate in partea dinspre interiorul cladirii, astfel incat angajatii sa aiba parte de cat mai multa lumina naturala.

De asemenea, Tal Roma, directorul de dezvoltare al AFI Europe, ne-a explicat ca partitionarile spatiului sunt mobile, astfel incat daca un potential chirias doreste sa se extinda si sa ocupe si spatiul ocupat de dezvoltator, compania se poate foarte usor muta.

Fotografii de Mircea Dragos.

BIROU DE COMPANIE este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Toma, AFI: Nu mai poti construi birouri fara o componenta de lifestyle