In primele trei trimestre din 2013, in Bucuresti s-au realizat tranzactii de birouri (incluzand atat renegocieri/reinnoiri de contracte, cat si relocari de sedii), cu un volum total de 208.919 mp, ceea ce reprezinta cu aproximativ 25% mai mult decat in aceeasi perioada din 2012, potrivit Esop Consulting.

Trimestrul al treilea din 2013 s-a remarcat printr-o dinamica accelerata a unor tranzactii strategice si atent monitorizate de consultantii si dezvoltatorii imobiliari: tranzactiile de expansiune a companiilor existente in piata si a celor de intrare a unor companii noi in piata.

Contractele noi au inregistrat in trimestrul al treilea un total de 19.599 mp inchiriati, mai mult cu 39% decat cele doua trimestre anterioare, cumulat.

„Daca in primul trimestru din 2013 am avut un volum total de 7.963 mp de tranzactii de tip New Demand si in trimestrul II un volum de 6.136 mp, in trimestrul III acesta a urcat vertiginos la 19.599 mp, mai mult decat o dublare fata de primul trimestru si de trei ori mai mult decat in al doilea trimestru”, declara Alexandru Petrescu, managing partner al Esop Consulting/Corfac International.

Si fata de aceeasi perioada a anului trecut al treilea trimestru din 2013 este mai bun pe acest segment al tranzactiilor, cresterea depasind 49%.

Citeste si:
ESOP: Un val de companii mari se uita la expansiunea in provincie
ESOP: Un val de...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
ESOP: Peste 50% din companiile care inchiriaza birouri, din IT&C