Compania imobiliara RE/Max a deschis cinci noi birouri in francize in Romania, incheind astfel anul cu doisprezece francize in sase mari orase din tara.

"In momentul de fata, reteaua RE/Max numara doisprezece francize la nivel national, in ultimele doua luni fiind deschise cinci noi locatii. Astfel, ne-am axat cu precadere pe dezvoltarea retelei din Cluj-Napoca, unde am inaugurat in noiembrie si decembrie doua noi francize ce se alatura celorlalte doua deja existente. De asemenea, ne-am extins cu cea de-a treia franciza din Brasov si am intrat pe pietele din Suceava si Bacau”, a declarat Razvan Cuc, director regional RE/Max Romania.

Compania are deja francize si in alte orase precum Arad si Bucuresti. Din numarul total de birouri, jumatate sunt reprezentate de conversii – agentii imobiliare ce au ales sa se afilieze retelei RE/Max, iar jumatate sunt start-up-uri – antreprenori ce si-au dorit inceperea unui business in real-estate.

"Fiecare dintre orasele alese pentru extindere reprezinta pentru noi zone cu potential mare de crestere. Astfel, Cluj-Napoca, oras in care avem deja patru birouri, este unul dintre principalii poli de dezvoltare ai tarii, tot mai multe proiecte imobiliare fiind incepute in ultima perioada”, a subliniat Razvan Cuc, omul de afaceri care detine master franciza RE/Max.

In ceea ce priveste Brasov, Bacau si Suceava, Razvan Cuc a declarat ca acestea sunt orase reprezentative pentru regiunile din care fac parte si sunt zone de interes pentru investitorii din real-estate si, astfel, promitatoare in ceea ce priveste tranzactiile imobiliare.

Cele cinci birouri inaugurate in ultima perioada beneficiaza de suprafete cuprinse intre 80 si 150 de metri patrati, la fel ca si celelalte locatii RE/Max.

Raportat la planurile pentru anul viitor, RE/Max vizeaza cresterea numarului de francize cu 15 noi locatii, pana la 27 de birouri in intreaga tara. Pe termen lung insa, compania mizeaza pe 110 francize in Romania pana in 2023. “In 2015 focusul va fi pe Bucuresti, unde ne dorim un total de 25 de birouri pana in 2023. De asemenea, ne vom orienta si pe dezvoltarea retelei in Timisoara, Iasi si Constanta – unde vizam deschiderea a cinci locatii pe termen lung, cat si cresterea numarului de birouri din Cluj la sase locatii”, a mai spus Razvan Cuc.

Printre alte orase vizate pentru extinderea viitoare a RE/Max se numara si Craiova, Galati, Ploiesti, Braila, Sibiu si Oradea. “Nu excludem nici orasele cu un numar mai mic de locuitori, precum Tulcea, Slobozia, Zalau sau Miercurea Ciuc, unde vizam deschiderea a cel putin cate un birou pana in 2023”, a incheiat Razvan Cuc.

RE/Max este cea mai mare franciza imobiliara la nivel global cu peste 6.300 de birouri si peste 96.000 de agenti afiliati in 95 de tari din intreaga lume. In Europa, RE/Max este prezent in 31 de tari, cu 1.500 birouri si 13.000 de agenti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri