In total, Immochan Romania va investi 10 milioane de euro in transformarea si extinderea centrului comercial Auchan Drumul Taberei. Primul pas, deja initiat, este reprezentat de extinderea suprafetei comerciale cu 2.400 de metri patrati. In prezent sunt realizate mutarea comerciantilor, construirea mezaninului si compartimentarea noilor spatii. Prin acest proces, vor fi create 30 de noi magazine.

Potrivit reprezentantilor Immochan Romania, lucrarile, odata finalizate, vor duce la diversificarea si imbunatatirea ofertei comerciale si a modalitatii de petrecere a timpului liber pentru vizitatorii centrului.

Zona de food-court, "food-to-food" connect, va reprezenta ancora principala a parterului, ocupand 15% din suprafata comerciala a centrului comercial Auchan Drumul Taberei si va oferi clientilor un mix de restaurante si fast-food, intr-o noua arhitectura urbana.

Immochan Romania, Auchan, Drumul Taberei, centru comercial, Tatian Diaconu

Noul design pastreaza amprenta cartierului Drumul Taberei, dar aduce si o abordare noua, urbana, creionata de echipa de arhitecti Igloo si dezvoltata de antrepriza Octagon Contracting and Engineering.

O componenta majora in acest proces de transformare este crearea unui hub comunitar, potrivit reprezentantilor Immochan Romania. Acesta va fi un spatiu care va functiona ca o interfata intre centrul comercial si locuitorii cartierului. Hub-ul are drept scop activarea urbana si sociala si invita orice cetatean care nu vrea sa fie doar un simplu spectator la viata cartierului sa se implice si sa isi puna amprenta asupra felului in care cartierul se va dezvolta.

“Oferim astfel locuitorilor cartierului Drumul Taberei un centru comercial care nu va fi un simplu pol de magazine ci un spatiu care aduce impreuna comunitatea locala. Ne dorim ca odata ce proiectul va fi finalizat, in decursul trimestrului al doilea al anului 2018, sa deservim nevoile comunitatii la un alt nivel, printr-o varietate de noi experiente si sa contribuim la dezvoltarea orasului" spune Tatian Diaconu, CEO Immochan Romania.

Immochan Romania, Auchan, Drumul Taberei, centru comercial, Tatian Diaconu

Spatiul va deveni si o scena a comunitatii, pentru cetateni, grupuri de initiativa sau organizatii locale, pentru a-si demara proiectele in interesul oamenilor din comunitate. Noul spatiu comunitar le ofera un loc pentru intalniri, prezentari, expozitii, conferinte, auditii, cursuri, ateliere precum si o scena pentru dezbateri publice cu diferiti actori urbani ca si noi.

Immochan Romania activeaza din ianuarie 2012 si administreaza un portofoliu de 23 de centre comerciale la nivel national. In 2016, Immochan si-a largit sfera de activitate pe noi segmente de business: cel rezidential, prin dezvoltarea Coresi Avantgarden in parteneriat cu Avantgarden Immo Invest, si office, prin Coresi Business Park, unul din cele mai vibrante parcuri de afaceri din Brasov, in parteneriat cu Ascenta Management.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri