Anul trecut a fost cel mai incarcat de pana acum in ceea ce priveste ritmul de crestere al CTP Romania pe piata romaneasca. In 2017, CTP Romania a construit si a livrat catre companiile chiriase o suprafata totala de 180.000 de metri patrati de spatii industriale si logistice, iar la finalul anului avea in constructie inca 300.000 de metri patrati.

”Se contureaza cel mai mare parc industrial din Europa de Est: CTPark Bucharest West. Am investit semnificativ in cresterea si modernizarea acestei proprietati pe care am achizitionat-o in 2015 si unde doar in 2017 am construit si livrat 100.000 de metri patrati situati in trei depozite de clasa A de care beneficiaza clienti precum Tibbett Logistics, Quehenberger Logistics, KLG Europe Logistics Romania, Geodis, NOD. Am ajuns la o rata de neocupare de sub 3% la nivel national, iar portofoliul de spatii pe care CTP il detine in Romania a crescut cu 302.000 de metri patrati (73%) fata de 2016, ajungand la peste 700.000 de metri patrati. Am investit major in modernizarea unor parcuri din portofoliul nostru, in construirea de noi cladiri, in extinderea unor parcuri existente, precum si in achizitionarea de noi parcuri”, declara Ana Dumitrache.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont