Ana Dumitrache a revenit la conducerea dezvoltatorului de spatii logistice si parcuri industriale CTP Romania, la aproape un an de la decizia de a se alatura companiei de consultanta imobiliara CBRE, pe segmentul de investitii.

"Ana Dumitrache isi va aduce din nou contributia la activitatea CTP in Romania, incepand cu luna ianuarie si se va concentra pe cresterea portofoliului local al dezvoltatorului vizand atingerea a circa 1,5 milioane de metri patrati pana in 2020 si dezvoltarea accelerata a CTPark Bucharest West. Acest proiect este gandit sa devina cel mai mare parc logistic si industrial din Europa de Est, transformand astfel Romania in cel mai mare nod industrial si logistic din regiune", potrivit unui comunicat al CTP Romania.

In timpul primului mandat al Anei Dumitrache in cadrul CTP, portofoliul local al dezvoltatorului de spatii logistice a crescut cu 73% i, iar rata de neocupare a spatiilor pregatite pentru a fi inchiriate a fost sub 3%.

"Perioada pe care am petrecut-o in cea mai importanta companie de consultanta imobiliara din lume a fost o oportunitate extraordinara, care mi-a oferita o viziune completa, asupra industriei imobiliare atat la nivel national, cat si international. Astfel, revin acum la CTP cu un know-how aprofundat si cu planuri si obiective mari", a spus Ana Dumitrache, noul country head al CTP Romania.

In Romania, CTP este unul dintre cei mai mari dezvoltatori si administratori de spatii logistice si industriale de clasa A, cu peste 850.000 mp suprafata inchiriabila situata in zece orase: Arad, Bucuresti, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitesti, Salonta, Sibiu, Timisoara, Turda.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri