Compania Imobiliara va investi aproape noua milioane de euro intr-un ansamblu de locuinte cu 38 de apartamente pe stada Cameliei, in apropierea Garii de Nord, a anuntat dezvoltatorul proiectului intr-un comunicat.

"Imobilul este gandit ca un ansamblu modern dotat cu 38 de apartamente, grupate pe tipologii, in functie de dimensiune, incepand de la 67 mp, pentru apartamentele de 2 camere, pana la 173 mp, pentru apartamentele de 4 camere", a declarat Silviu Iordache, directorul de comunicare al companiei.

Cladirea va avea patru niveluri subterane, in suprafata de aproximativ 2.464 mp, in care va fi amenajata si o parcare cu 47 de locuri. Finantarea investitiei se va face integral din sursele proprii ale companiei.

Imobiliara SRL a fost infiintata in 2004 si este specializata in domeniul constructiilor si dezvoltarea proiectelor imobiliare. Compania este axata, cu precadere, pe segmentul rezidential, fie ca este vorba de ansambluri rezidentiale in Bucuresti, fie ca sunt apartamente de vacanta pe litoral (Neptun, Olimp) si la munte (Sinaia, Predeal).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Piața rezidențială "respiră": ANCPI, 180.000 documente emise săptămâna trecută
Setari Cookie-uri