Cu o experienta de 16 ani in piata de real estate locala, Michael Lloyd a renuntat in luna iulie la functia de Managing Partner al Proiectului Baneasa si a decis sa puna bazele unei companii de management al unor fonduri de investitii.

”Odata cu finalizarea Baneasa Shopping City, a primei faze din Baneasa Business & Technology Park precum si a primelor cateva sute de apartamente din Baneasa Rezidential, am simtit ca este momentul sa accept noi provocari”, a spus Michael Lloyd (foto).

Lloyd va ramane in continuare membru al consiliului de administratie al Baneasa Developments Srl, proprietarul si dezvoltatorul Baneasa Shopping City, fara a mai avea insa responsabilitati executive in ceea ce priveste dezvoltarea generala a a Proiectului Baneasa.

In plus, Michael Lloyd a decis sa puna bazele unei companii de management al unor fonduri de investitii, care va avea un focus geografic mai larg, ce include zona balcanica si bazinul Marii Negre.

In ceea ce priveste Proiectul Baneasa, deciziile executive au fost descentralizate si atribuite proportional fiecareia dintre cele trei functiuni integrate ale proiectului: zona rezidentiala este coordonata de Baneasa Investments, zona de birouri este coordonata de Baneasa Business & Technology Park si Baneasa Shopping City este coordonata de Baneasa Developments, cele trei divizii fiind supervizate de catre un comitet de conducere.

Michael Lloyd este activ in piata imobiliara din anul 1992, la inceput din pozitia de consilier al Presedintelui Agentiei Nationale de Privatizare si apoi al Presedintelui Agentiei Romane de Dezvoltare.

Anterior, Lloyd a ocupat pozitia de partener la Jones Lang LaSalle si a lucrat in Europa de Est si de Vest, petrecand doi ani in Varsovia si in Praga. La Jones Lang LaSalle, Lloyd s-a specializat in dezvoltari, in consiliere si in evaluari financiare.

Lloyd a fost numit Chief Executive Officer al Baneasa Developments in anul 2000, iar de atunci a fost implicat activ in dezvoltarea Proiectului Baneasa.

Totalizand peste un milion mp integrati in 221 de hectare, Proiectul Baneasa este cel mai mare proiect de dezvoltare urbana din Sud-Estul Europei si reprezinta o investitie totala estimata de 1,8 miliarde de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si