Un distribuitor de jucarii a inchiriat 2.000 mp de spatii industriale in Pipera

Simba Toys, una dintre cele mai mari companii din domeniul distributiei de jucarii, a inchiriat o suprafata de 2.000 mp in parcul industrial Atlas Business Center, amplasat in zona Pipera, a anuntat consultantul imobiliar Colliers International, intermediarul tranzactiei.

Atlas Business Center cuprinde 24.000 mp spatii de depozitare si 4.500 mp spatii de birouri. Printre chiriasii complexului se mai numara companiile DSV, Aston, Johnson Wax, Orange, Tchibo, Fujifilm, Sharp si RHS Tornado.

Simba Toys Romania si-a inceput activitatea in anul 2003, fiind unic importator si distribuitor al jucariilor realizate de companie germana Simba-Dickie Group, care are in prezent 500 de angajati in Europa si peste 3.000 la nivel global.

Recent, si compania petroliera Eni Romania (fosta Agip Romania) a inchiriat 1.200 mp de spatii de depozitare in complexul Atlas Business Center.

In prima jumatate a anului, volumul spatiilor industriale inchiriate s-a ridicat la 63.100 mp, in crestere cu 350% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui studiu realizat de consultantul imobiliar CBRE.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri