Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, vineri, in timpul unei vizite in judetul Arad, ca lucrari de modernizare a Garii de Nord din Bucuresti vor fi executate inainte de inceperea Campionatului European de Fotbal de anul viitor, iar ulterior obiectivul va fi supus unor lucrari mai ample, potrivit Agerpres

"Gara de Nord intra in reabilitare, sunt sume alocate, mai ales ca in cursul anului viitor va fi si Campionatul European de Fotbal Euro 2020", a spus ministrul, care nu a putut preciza cand vor incepe lucrarile si nici valoarea acestora, afirmand ca trebuie sa verifice in ce stadiu este caietul de sarcini pentru lansarea licitatiei.

"Modernizarea va fi una de amploare, dar cu siguranta in prima parte vom face o modernizare care sa se finalizeze pana la inceperea campionatului. Acolo trebuie regandit totul, un concept nou", a mai declarat Razvan Cuc, care a apreciat ca santierul primei etape de modernizari va fi finalizat pana la inceperea campionatului.

Bucuresti va gazdui patru partide de fotbal, toate pe Arena Nationala: trei dintre ele in zilele de 14, 18 si 22 iunie 2020 si una pe 29 iunie 2020. Astfel, prima faza a lucrarilor de modernizare a Garii de Nord, un punct important de infrastructura pentru turistii care se vor plimba cu trenul prin tara, ar urma sa fie gata in doar un an de zile.

Sursa foto: CRISTIAN NISTOR / AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri